O nama

bond_logo

 

 

 

 

 

SPECIJALIZOVANI KURSEVI JEZIKA ZA DECU

-komunikativan pristup nastavi

-akcenat na sve jezičke veštine

-situacioni govor

 

SPECIJALIZOVANI KURSEVI JEZIKA ZA ODRASLE

TOEFL/IELTS/FCE/CAE/CPE

– vrhunska priprema

– polaganje ispita

– dobijanje sertifikata

 

 

Profesor Maja Popović

Obrazovanje

Završila je VIII beogradsku gimnaziju, diplomirala je na Katedri za engleski jezik i književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu i odbranila master rad iz oblasti metodike nastave engleskog jezika. Profesionalno usavršavanje sticala je u Engleskoj i Škotskoj u poslednjih deset godina i poseduje mnoge sertifikate iz domena obuke profesora engleskog jezika (teacher training courses).

Radno iskustvo

Predavala je 18 god u jednoj od najeminentnijih škola za strane jezike u zemlji. Ko-autor je udžbenika za decu HOP ON, nivo A1. Više od 10 godina saradjuje sa agencijom KUB kao vodič dece na letnje kampove u Engleskoj i Americi. Poseduje veliko znanje i iskustvo u radu sa decom na svi nivoima od predškolskog do konverzacijskog kao i sa odraslima od redovnih do uže specijalizovanih tečajeva.Poslednjih deset godina aktivno priprema kandidate za polaganje Cambridge ispita u Britanskom Savetu.

ILT BOND- evropski centar za jezike

Osnivač je evropskog centra za jezike BOND. Ova škola je zamišljena kao savremena škola jezika sa specifičnim metodološkim pristupom nastavi. Cilj je da deca i odrasli efikasno nauče jezik, osposobe se da ga brzo primenjuju u svakoj situaciji a da pri tom steknu pismeno obrazovanje i razviju sve jezičke veštine (slušanje, čitanje, pisanje, govor). Sva stečena znanja polaznici mogu da usavrše kroz druženje i praksu koju ILT Bond organizuje za svoje djake.

-jednodnevni izleti za decu i odrasle (team building na engleskom)

-letnji kampovi na Kopaoniku

-letnji kampovi u inostranstvu (Engleska, SAD)

Oduvek sam želela da osnujem školu koja će biti drugačija od ostalih, spoj učenja i prakse, druženja u učionici i van nje na nekom lepom kampu, preslikana slika svih onih britanskih kampova ovde na našoj teritoriji. Nadam se da ćemo svi ovde uživati, mnogo naučiti, steći puno prijatelja, proširiti vidike, prof Maja Popović

My word is my bond – Naša reč je dato obećanje